Question

Question About Song
1. Who is the singer of ‘The Greatest Love of All’ ?

A. Justin Bieber
B. Whitney Houston
C. Britney Spears
D. Selena Gomez

2. Who is the writer of ‘The Greatest Love of All’ ?

A. Whitney Houston
B. Michael Masser
C. Linda Creed
D. Michael Masser and Linda Creed

3. What is the message of this song?

A. We all deal with problem on a daily basis.
B. Love helps you carry on the life when it become rough when no one understand
C. Someone who wants to move on
D. Don’t blame yourself

4. When this song is release?

A. 2000
B. 1985
C. 1968
D. 1986

5.Who is the producer of this song?

A. Whitney Houston
B. Linda Creed
C. Michael Masser
D. George Benson

6. ‘Teach them well and let them lead the way’
The italic word refers to…

A. The Children
B. I
C. Whitney Houston
D. You

7. What is the genre of the song ?

A. Pop
B. Rock
C. Jazz
D. Ballad

8. ‘I believe the children are our future’
What she felt at the moment?

A. Certain
B. Afraid
C. Scared
D. Tired

9. ‘Is easy to achieve’
What the antonym of the italic word?

A. Convenient
B. Difficult
C. Simple
D. Straightforward

10. When Linda Creed wrote the lyric, she was in the midst of struggle with her…

A. Anemia
B. Insomnia
C. Leukimia
D. Breast Cancer

Answer
1. B
2. D
3. B
4. B
5. C
6. A
7. A
8. A
9. B
10. D
Question About Where to Visit in Indonesia
1. Where Bali is Located?

A. Indonesia
B. America
C. China
D. Japan

2. What is capital city of Bali?

A. Kuta
B. Denpasar
C. Lombok
D. Sanur

3. Since when Bali become a popular tourist destination?

A. Since 1980s
B. Since 2000s
C. Since 1990s
D. Since 1970s

4. Why Bali is part of the Coral Triangle?

A. Because the area of Bali is the highest biodiversity of marine species
B. Because Bali is popular tourist destination
C. Because Bali was the host of the 2011 ASEAN
D. Because It is located at the westernmost end of the Lesser Sunda Islands

5. ‘. The Indonesian International Film Festival is held every year in Bali.’What is the synonym of every year?

A. Annually
B. Daily
C. Regularly
D. Steadily

6. Which one of the following statement is NOT TRUE according to the text?

A. The capital of Bali is Denpasar
B. Bali is not popular destination for tourist
C. Bali is part of the Coral Triangle
D. In this area alone over 500 reef building corals species can be found

7. What is the popular lake in Bali?

A. Ubud
B. Pura Tanah Lot
C. Kuta
D. Pura Ulun Danu Bratan

8. ‘Kuta is the most popular beach in Bali’ what is the synonym of the underlined word?

A. Famous
B. Wonderful
C. Worst
D. Amazing

9. Where do we have to go if we want to hiking in Bali?

A. Ubud
B. Mountain Batur
C. Kuta
D. Pura Tanah Lot

10. When we have to visit if we want to try walk across the water in Pura Tanah Lot?

A. During the low tide
B. During the high tide
C. During sunset
D. During sunrise

Answer
1. A
2. B
3. A
4. A
5. A
6. B
7. D
8. A
9. B
10. A

(The text is on my previous blog)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s